Kas teid ka häirib kui teil kodus olles juuksed lahti on? Mind küll häirib. Alatihti on ju vaja igasuguseid toimetusi teha nagu näiteks koristada või süüa valmistada ja ma ei suuda neid lahtiste juustega teha. Need lihtsalt hakkavad häirima, tulevad näo ette ja juuksekarvad võivad suurema tõenäosusega igalepoole lennata kaasaarvatud toidu sisse. (õõõ)

Mingi hetk ma mõtlesin, et ma ei taha, et mu juuksed päris koguaeg ka lihtsalt krunnis oleks ja siis ma leiutasingi endale mõned lihtsad aga armsad soengud mida kodus olles kanda. Mõned neist on ka ainult pooleldi kinni, kuid ka nende puhul on garanteeritud, et juuksed näo ette ei tule.

Loodan, et teile meeldib see tutoriali moodi video ja proovite mõne sonksi enda peal järgi kah. :)

2 comments

Anx

Marisss, ma olen su suur fänn! :)

    Maris Niinemets

    Ohsa, kui hirmus tore! Ma olen väga meelitatud. :)

Leave a reply