Paar nädalat tagasi saatsin meie 298 pulmapilti ilmutusse. Tavaliselt olen pilte lasknud ilmutada Photopointis aga seekord leidsin odavama lahenduse PictureHappy’st. Seal kehtib piltide ilmutamisel erihind 0,085 eur tk (kuni 01.02.2016). Pildid jõudsid kohale umbes 5 päevaga.

Ilmutatud pilte oli jälle hoopis teine tunne vaadata, kuigi ma olen neid arvutis miljon korda näinud.Nagu te teate, mulle meeldib asju ise meisterdada ja nokitseda. Seega tekkis mul väike idee selle akent meenutava raamiga. Tegelikult oli seal peal canvas, kus peal oli tervitustekst meie pulmakülalistele, ehk raam pärineb meie pulmapäevast. Seetõttu ma ei raatsinud ka seda lihtsalt ära visata, vaid lootsin, et äkki mul tekib mingi põnev idee mida sellega teha.

Ja ennanäe, tekkiski. Nüüd ripub see raam meie voodi kohal, koos mõningate ilusate pulmapiltididega. Nii tore on seda vaadata!

Raam – canvas pulmast (kindlasti sobiks ka mõni puust aknaraam)
Pildid – PictureHappy
Nöör – Vunder käsitööpood (Mustamäe tee)
Pisikesed lõksud – Rocca Al Mare Kunst&Hobi pood 

Ma olen nii õnnelik, et nii paljud on mu esimesest kingiloosist osa võtnud. Võin ilmselt järeldada, et teile meeldivad need tooted sama palju kui mulle.
Juba reedel selgub keegi õnnelik, kes enda juukseid nendega hellitada saab! :)

DSC_0027-horz

0 comments

Leave a reply