Dr. Hauschka salvei-mündi deodorant (12.90) – Alates sellest kui hakati rääkima, et need alumiiniumiühendid, mida enamik deodorante sisaldab, ei pruugi tervisele väga head olla, ei ole ma neid deodorante enam kasutanud ja hakkasin uurima looduslikumaid variante, mis samuti hästi toimiksid.

Vahepeal tegin endale kookosõlist ja soodast lausa ise endale deodorante. See retsept toimis tegelikult väga hästi aga nagu ikka, mugavam on midagi poeletilt haarata. Ja siiani kõige tõhusam ja parem on minu jaoks olnud Dr.Hauschka salvei-mündi deodorant. 

Muidugi kui su keha on harjunud näiteks Rexonaga, siis see võib aega võtta, et ta looduslikumat varianti aktsepteeriks.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika, sertifitseeritud vastavalt NATRUE- ja/või BDIH-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid.

Palmer’s venitusarmide vastane kehakreem (9.50)  – Olen nüüd üsna raseduse algusest seda kreemi kasutanud ja siiani pole venitusarme tekkinud ja loodame, et ei teki ka (fingers crossed).

Sobiks ka lihtsalt väga kuival nahal kasutamiseks, sest see on tõesti väga niisutav! Veits aega peab ikka ootama, et kreem täiesti sisse imenduks.

Kirjas on, et kreemitada tuleks 3x päevas, aga kellel sellist aega võtta on. Ma üldiselt olen väga halb kehakreemide kasutaja, aga nüüd seda olen üritanud vähemalt paar korda nädalas kasutada, mis on minu puhul üpris tubli tulemus.

Olen kuulnud, et mõne raseda jaoks on selle kreemi lõhn häirivalt tugev, aga minu jaoks õnneks mitte. Aga ma talun ka lõhnasid üsna hästi (mis võib olla tänu salongis töötamisele kus need aroomid aegajalt ikka päris tugevad on).

Sohvy porgandiõliga näokreem (8.90) – Tuulasin suve hakul Kaubamaja ilumaailma looduskosmeetika sektsioonis, et endale head näokreemi otsida. Seal on neid üsna laialdane valik! Silma jäi aga just see kreem oma mõistliku hinna ning ka selle poolest, et kreem on pärjatud Iluguru Iluteemant 2017 parim looduskosmeetikatoote auhinnaga.

Terve suve olen seda kasutanud ja pean tõdema, et mu kuiv näonahk on kreemiga super rahul. Tänu rauapuudusele tunnen, et nahk on vähe kahvatu ka, seega mulle väga sobib, et see kreem natuke jumet ka annab!

100% loodusliku koostisega jumet andev noorendav päevakreem. Koostises sisalduvad polüfenoolid ning A, C, D ja E-vitamiinid taastavad ja parandavad nahastruktuuri.

0 comments

Leave a reply