Mai oli ilmade poolest lihtsalt nii ideaalne, et ma paneks ilma ka siia lemmikute alla. Natuke veider aga ma leian, et tänane ilm on ka päris mõnus. Tööd on kindlasti palju lihtsam teha ja õues on nii hea värske õhk! Aga lähme nüüd asjade juurde mis mulle maikuu jooksul meeldisid, seekord mahtusid sinna ka üks seriaal ja isegi üks mäng.

Accessorize, valge seljakott (~40).Käisin mitu korda seda poes vaatamas ja kaalusin kas osta või mitte. Lõpuks siis ostsin. Natuke naljakas oli alguses seljakotti kanda, sest ma tegin seda viimati vist umbes 6.klassis. Tõenäoliselt oli see siis küll palju roosam ja kirevam. Aga kiirelt harjusin ära ja uskumatult mugav on ikka seljakotiga ringi käia. Nii vaba tunne on, et ei pea midagi käes hoidma.

L’oreal sinakas-valge küünelakk (~6€) See on mul tegelikult juba mõnda aega koos teiste küünelakkidega kapi peal ilutsenud aga nüüd suvisemal ajal on jälle meeldima hakanud heledat küünelakki kanda. L’oreali küünelakid püsivad mul kõige paremini peal (odavamatest variantidest).

Cha roheline tee, mangoga (2.49€). Nagu te teate, ma loobusin mõned aastad tagasi kohvi joomisest ja asendasin selle rohelise teega. Seega, see on mu igapäevane jook. Ma alustan sellega päeva ja turgutan ennast päeva lõpus kui jõud hakkab raugema. Cha rohelise tee mangoga avastasin tänu sellele, et see kingiti mulle sünnipäevaks. Armastus esimesest lonksust! Rohelise tee austajatele soovitan kindlasti seda proovida. Sisaldab 95,5% rohelist teed, 3,5% mango ekstrakti ja 1% vanilli ekstrakti. Koostisosad on mahepõllumajanduslikud.

Veggie snäkid (~1.99€). Väike alternatiiv kartulikrõpsudele. Proovisin ükskord neid ise ka teha, aga ilma fritüürita on ikka keeruline ja nii krõbedaks ma neid ei saanud. Saadaval on need kindlasti Selveritest, võibolla kusagilt saab veel .. aga Selveris on kindlasti.

slither.io – Jah, haha. Mis ma oskan öelda. See on üks ussimäng, millest ma vahepeal olin natuke sõltuvuses. See on lihtsalt nii lihtne ja puhkehetkel viib mõtted eemale. Seda saab mängida nii telefonis kui arvutis aga mu arust arvutis on ägedam!

Outlander. (Drama, Romance, Sci-fi. IMDB rating 8.5. Lühikirjeldus: Pärast Teise maailmasõja lõppu suundub Briti sõjaväes teeninud ja pikalt abikaasast lahus olnud Claire mehega teisele pulmareisile Šotimaale. Teda köidab kohalik vaatamisväärsus, iidne druiidide rituaalide toimumiskoht. Paika uurides liigub Claire aga müstilisel kombel kaks sajandit ajas tagasi. Nüüd peab naine uues elus kohanema ja leidma võimaluse naasta taas oma aega. Alguse saavad ajatu armastuslugu ja kaasahaaravad seiklused.)
Mulle väga meeldivad inglise sarjad ja kuulata briti inglise keelt. Outlanderis räägitakse lisaks veel šoti ja gaeli keelt, mida on väga huvitav kuulata. Ütleme nii, et kui subtiitreid all ei oleks, ei saaks ma tihtipeale aru mida nad räägivad. Nõrganärvilistele ma seda seriaali ei soovitaks. Paneks selle võibolla Game of Thrones seriaaliga ühte patta. ETV näitab seda ka muideks, Võõramaalase nime alt.

0 comments

Leave a reply