Suvi hakkab otsa saama. Jah, ma ütlesin selle välja. Pikka pidu ei ole enam jäänud. August on otsakorral, suvi hakkab läbi saama. Kuigi olgem ausad, kalendri järgi olid küll suvekuud aga ilmade järgi .. ma ei tea mis see oli. Õnneks ma olen inimene, kellele meeldib midagi igast aastaajast. Mõnele meeldib ainult suvi ja that’s it. Mulle meeldib sügise karge õhk, värvilised lehed, õunakook ja mõnusad paksud üleriided.

Talve puhul on ilmselge mis mulle kõige rohkem meeldib – jõulud! See on üks ilusamaid aegu aastas! Meie kodust võite detsembrikuus kindlasti leida kuuse, jõulumussi, jõulufilme ja mind õnnelikult jõulukampsunis.

Ja siis veel kevad. Kevade saabudes on tavaliselt juba pimedast ja hallist ajast nii kopp ees, et kui need esimesed rohelised pungad saabuvad ja päevad hakkavad pikemaks venima, siis ma võiks lihtsalt rõõmust lakke hüpata.

Õnneks august on soojade ilmadega juba natuke heldem olnud, et isegi veidikene on suve tunne hinge saabunud. Augusti alguses käisime mu vanemate, Veronika ja lastega Haapsalu peal jalutamas ja kohvitamas.

Haapsalu on kindlasti mu top kolm lemmik Eesti linnade seas – eriti suvel! Seal on mõnusad rannad kus peesitada, väga ilus promenaad kus jalutada ja kohvikute valik on väga laialdane (eriti soovitan: Hapsal Dietrich). Seega kui veel suvel Haapsalu külastanud ei ole, siis veel jõuab!

Eestis on üldse suvel väga mõnus puhata. Me jõudsime perega ka Võrumaal käia. Rentisime paariks ööks ühe järveäärse puhkemaja ja lihtsalt olesklesime. Natuke avastasime ümbrust ka, aga mulle meeldis kõige rohkem seal järve ääres peesitada ja vaikust nautida. See oli too hästi kuum päev kus temperatuur tõusis vist ca 28 kraadini ja õhtul möllas selline äike, et hirmus oli.

Aeg hakkab otsa saama. Aeg nende nunnudega koos aega veeta. Siinkohal pean silmas mu õelapsi 7 aastast Emilyt ⇡, 5 aastast Eliast ja 3 kuust Kaylat.

Enamik ilmselt juba on kuulnud, aga kes veel ei ole ja ei saa aru millest ma räägin, siis mu õde Veronika + tema abikaasa Joel + nende kolm last kolivad Ecuadori. Jep, Ecuadori. See ei ole mingi väike Eesti külake millest sa veel kuulnud ei ole, vaid see on see riik mis asub Lõuna-Ameerikas.

Ma olen sellest teadlik olnud umbes 3 aastat, et nad kolivad, seega mul on olnud aega selleks valmistuda aga see on ikkagi nii sürr, et nüüd ongi see käes ja nad see nädal lendavaki teisele poole ookeani.

Üks mis kindel, ma pean endale arvutisse Skype’i downloadima.

(ps! Veronika ja Joel te olete ka nunnud ja ma jään teid peaaegu sama palju igatsema kui teie lapsi)


(Beebi)ootus hakkab otsa saama. Alles see oli kui ma esimest korda ultrahelis käisin ja sain mingi häguse pildi kaasa kus peal oli mingi oa suurune moodustis ja nüüd ütleb mu Ovia Pregnancy app, et tähtajani on jäänud 5 nädalat ja 6 päeva.

Lisaks ta võib ju tsipa varem sündida – mida ma ise ka eelistaks, aga meil veel läbirääkimised selles osas käivad. Ma ise sündisin 2 nädalat hiljem esilekutsumisega (sorry emps!), seega ma ei jääks sellele lootma, et ma tähtajast varem sünnitada saan. Igatahes väga ootame juba kõhuelanikuga kohtumist!

4 comments

Veronika

aww, me hakkame sind ja Ristot ja beebiNiinemetsa ka väga igatsema. Aga Skype tômba ära jah:)

    Maris Niinemets

    Jep, hakkan teile iga paari tunni tagant helistama! ❤

Marili

Jee, nii tore et Haapsalu meeldib Minu kodulinn. Aga kummalisel kombel olen ma käinud kõigis kohvikutes peale dietrichi..

    Maris Niinemets

    Seal olid niiii isuäratavad koogid, väga raske oli nende vahel valikut teha! Aga Müüriääre kohvik meeldib mulle näiteks ka väga. :)

Leave a reply