Mul tuli selline hull mõte, et mis oleks kui prooviks mõnda aega üldse mitte magusat süüa. Magusa all ma mõtlen siis toite kuhu on lisatud suhrut. Aga natuke rohkem suhkrut, sest muidu ma ei saaks vist midagi süüa, sest niii paljudesse asjadesse lisatakse suhkrut, näiteks leiva sisse või mingi marineeritud kurgi (miks?!) Tegelikult see ei tundu mulle ulme raske ülesanne. Kõige raskem on loobuda kohukestest, sest neid ma söön iga hommik sellest ajast saadik kui iseseisvat elu elama hakkasin. Jah, ma olen kohukestest sõltuvuses.

Aga ühesõnaga tuli siis selline mõte, et prooviks juunis ilma magusaineteta hakkama saada. Täna on siis teine päev. Olen vastu pidanud, Olen elus. Kuigi natuke tühi tunne on hommikuti. Kuidas ma peaksin päeva alustama ilma kohukest söömata!? Pea on laiali otsas. Mida veel hommikuti süüakse?
Olengi juba nii mõndagi uut proovinud. Täna hommikul näiteks sõin riisikräkkerit mee ja banaanitükkidega, mis oli täitsa maitsev.

Ja mingi aeg tahaks proovida teha igasuguseid tervislike maiustusi. Pinterestist olen juba inspiratsiooni ammutanud.
Ühesõnaga, selline eksperiment siis. Vaatame siis mis juhtub.

//

Some time ago I got an idea to quit eating foods that have a lot of sugar in them. I have never been a huge fan of sweets. Like I don’t crave them as much as some people do. But when I happen to be in the mood to bake something, me and my husband usually eat it all by ourselves. And that’s usually a bit too much for two people. So I hope that the experiment of me trying not eat any sugar for a month. (Oh yes, I forgot to mention that I plan to do this for a month. A month of June to be precise.)  I hope it gives me the habit to make healthy desserts. I have already discovered new foods to eat for my breakfast. Pinterest is very helpful of course. I’m getting tons of ideas from there. 

I’m very interested to see what happens and how do I feel. Do I feel better or not? Yeah, we’ll see. I will keep You updated. 

2 comments

Lisett Sarandi

Mulle ka retsepte jagada palun! :)

    Maris Niinemets

    Saab tehtud, kui midagi hästi välja tuleb siis kindlasti sheerin! :)

Leave a reply