Pärast seda kui mulle väga-väga meeldis Natura Siberica Loves Estonia šampoon ja palsam, otsustasin veel midagi selle brändi toodetest proovida. Mulle jäid kohe silma need ilusad sinakad-oranžikad pudelid. Tegemist on Natura Siberica Astelpaju šampooni ja palsamiga normaalsetele ja kuivadele juustele.

Nagu ka NS Loves Estonia sari on ka Astelapaju šampoon vaba parabeenidest ja Sodium Lauryl/Laureth sulfaatidest. Olen kuulnud, et paljude jaoks on sulfaadivaba šampooni kasutamine algselt harjumatu. Esiteks on harjumatu kindlasti see, et šampoon ei vahuta nii palju. Minu juuksed on igatahes sulfaadivabad šampoonid vägagi omaks võtnud ja pigem kipub nüüd nii olema, et kui mõnda sulfaate sisaldavat šampooni olen juhtunud kasutama, siis on mu peanahk sügelema hakanud.

Ma pean väga kiitma ka seda ääretult meeldivat astelpaju lõhna! Minu jaoks on see väga magus lõhn, aga kui ma küsisin Risto käest, siis tema jaoks oli hapu, seega peate ise otsustama.

Lisaks astelpajule sisaldab šampoon veel näiteks maroko argaaniaõli ja nisuiduõli ning palsam makadaamia ja seedripähkli õli, arktilist roosi ja valge siberi linaseemneõli.

Hinnaklassilt on nad ka väga taskukohased ja paljudest salongi või looduslikest juuksehooldustoodetest odavamad.
Natura Siberica tooted omavad Euroopa BDIH, ECOCERT, COSMOS ja ICEA kosmeetikasertifikaate ja toodete koostisosad on vähemalt 95% ulatuses taimse päritoluga.

Kas teil on olnud Natura Siberica toodetega kogemusi? Kuidas need teile meeldivad? 

2 comments

Maria

Mina kasutan hetkel seda šampooni ning olen samuti väga rahul. Ja lõhn meeldib mulle ka. Seega mitte ühtegi halba sõna, ainult head. :)

    Maris Niinemets

    Lõhn on tõesti hea! Aga tore kuulda. :)

Leave a reply