Nii, vajaminevad asjad (ja kus ma need sain) on:

purgid  – Hortes
puitplaat – K-rauta
puiduvaha  – K-rauta
toruklambrid – K-rauta
akutrell, pintsel, kruvid  – olid kodus olemas 

Tõenäoliselt saab neid asju ükskõik millisest ehituspoest, aga K-rauta juhtus meile too päev kõige lähemal olema.


Purkide vastu on mul juba ammu nõrkus olnud, seega kui ma internetis surfates seda ideed märkasin olin suht koheselt müüdud.

 Töökäik oli tegelikult väga lihtne. Lõikasime plaadi sobivasse pikkusesse ja värvisime ära. Ma olin üksi kodus kui ma seda plaati värvima tahtsin hakata ja ma ei saanud alguses üldse pihta kuidas see värvipurk lahti käib. Lõpuks jõuga kuidagi kangutasin selle kummi julla sealt ära. Õhtul Risto näitas siis kui lihtsalt ja kuidas see siis tegelikult lahti käib. Oops!  

Meil on vannitoas üsna palju sinakat tooni, seega valisime plaadi värviks sinakas-halli. Kui plaat oli ära kuivanud, puurisime klambritesse augud ja kinnitasime plaadi külge.

Klambrid lõikasime vastavalt purkidele natuke lühemaks ja kinnitasime purgid klambrite külge. Nüüd jäi vaid plaati seina külge kinnitada ja mu vatitikud- ja padjakesed said endale nüüd korraliku elamispinna.

0 comments

Leave a reply